KIK VAGYUNK ÉS MI A CÉLUNK?

Mindketten orvosok vagyunk és 2008 elején azért szerveztük meg ezt a Szalont, mert sok ismerősünk keresett szakmailag és orvosilag egyaránt megbízható szolgáltatást.

Olyan Hölgyek és Urak fogadására készültünk fel, akik pontosan tudják, mit szeretnének, milyen eredményt várnak – és a részleteket, a megoldást orvosokra bízzák. Olyan Hölgyeket és Urakat, akiknek rendkívül fontos a megbízhatóság, a garancia, az egészség megtartása (esetleg visszaállítása) és a világ élvonalbeli, kipróbált tudományos módszereinek és eszközeinek alkalmazása.

Valamennyien szeretnénk elegánsabbá válni, hogy külsőnk minél jobban tükrözze jó tulajdonságainkat, belső értékeinket!

Tehát olyan Hölgyeket és Urakat várunk, akik úgy érzik: szeretnének támogatást, tanácsot, segítséget kapni ahhoz, hogy elérjék azt a lelki és testi egyensúlyt, formát és alakot, ami számukra optimális lenne. Ez sokkal több, mint egyszerűen fogyókúra, több mint a testsúly általános csökkentése! Igen gyakran csak egy-egy testtájék, terület fogyasztására, formázására, a lazuló bőr kisimítására, megfeszítésére, a zavaró elváltozások - például a narancsbőr fokozatos eltüntetésére van szükség.

Mindebben tudunk és kívánunk Önnek segíteni! Bölcs és sokrétű tapasztalatra épülő tanácsok mellett a különleges - esetenként Magyarországon egyedülálló - technikával, műszerekkel és gépekkel is. Az ESZE szalonban relaxálódhat, teázhat, bizonyos kezelések közben akár szundikálhat is, miközben a bőre és a lelke egyaránt kisimul.

MIKOR-MIHEZ-MIT?

Az Ön kezelése minden esetben a személyes felmérés alapján javasolt megoldásokból épül fel.

A módszerek kiválasztásánál és alkalmazásánál az egyetlen szempontunk

AZ EREDMÉNYESSÉG ÉS AZ ÖN ELÉGEDETTSÉGE!!!