ERŐTELJES TÁVFUTÁS

– KÉNYELMESEN ÜLDÖGÉLVE…

A szív- és érrendszer egészségesen tartása

- Mind az Amerikai Orvostársaság, mind az űrhajózási hivatal, a NASA hangsúlyozta, hogy az infra-vörös szaunázás a szív- és érrendszert olyan egészségesen tartja, mint a rendszeres testmozgás. A kellemes kabinban kisugárzott hősugárnak csak 20 százaléka melegíti a levegőt, 80 százaléka az Ön testében alakul hővé. Számítások szerint egyénileg változó módon, de 30 perces szaunázás mintegy 800 kalória fölhasználásával, egy hosszú futással egyenértékű. Tekintve, hogy a hő mélyen a szövetekben jelenik meg, a cellulit kezelésének egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módja.

  • Bizonyos testformázó terápiák előkészítésére igen alkalmas az infra-vörös szauna, de ez a rendkívül relaxáló nyitány vagy záróprogram mindenképpen kellemes.
  • Sok helyen az infra-vörös szaunázás klausztrofóbiát okoz: vannak, akik a szűk fülkében irtóznak a bezártságtól és az apró ablak cella hatását kelti. Szalonunkban ettől nem kell tartania: infra-vörös szaunánk tágas és minden oldala üveg és ugyanakkor rendkívül eredményes.

MIKOR-MIHEZ-MIT?

Az Ön kezelése minden esetben a személyes felmérés alapján javasolt megoldásokból épül fel.

A módszerek kiválasztásánál és alkalmazásánál az egyetlen szempontunk

AZ EREDMÉNYESSÉG ÉS AZ ÖN ELÉGEDETTSÉGE!!!