LIPOMASSZÁZS

– zsírtalanítás az elérhetetlen helyeken is

  • Az endermológia legmodernebb eljárása Franciaországból származik. A LPG olyan eszköz, ami kezeli a helyi zsírlerakódásokat, a cellulitet, formálja a nem-tökéletes testformát, alakot.
  • Az LPG kezelés különösen olyan területeken szépítheti alakunkat, ahol étkezéssel vagy akár sebészeti módszerekkel nem lehet jó eredményt elérni. Az eljárás titka a lipomasszázs: a zsírsejtek különleges masszírozása segíti a zsírnemű anyagok kiürülését ezekből a testünk formáját bizonyos területeken kedvezőtlenül alakító szövetekből.
  • A különleges módszer hatását olyan, gördülő kezelőfejek útján fejti ki, melyekben külön irányokban forgó finom hengerek vannak és az irányt, a sebességet változtatva a bőrt különböző mélységig lehet megmozgatni. Mindezt a kezelőfejek a külön szabályozható vákuum-hatással érik el, ezáltal az LPG kezelés karcsúsít, formálja az alakot, és feszesebbé varázsolja a bőrt.
  • A bőr egyértelműen fiatalodik és a hatás legtöbbször meghökkentően gyors! A kezelést főleg azért tanácsos ismételni, hogy az eredmény tartósan megmaradjon.

MIKOR-MIHEZ-MIT?

Az Ön kezelése minden esetben a személyes felmérés alapján javasolt megoldásokból épül fel.

A módszerek kiválasztásánál és alkalmazásánál az egyetlen szempontunk

AZ EREDMÉNYESSÉG ÉS AZ ÖN ELÉGEDETTSÉGE!!!