„MIBŐL ÁLL AZ ÖN TESTE?”

Részletes elemzés – változtatási javaslatokkal

Testösszetétel – részletes állapotfelmérés és megoldási javaslatok

- Az InBody 720 már az első pillantásra megmutatja, hogy nem valami egyszerű testsúlymérleg, hanem rendkívüli műszer. Az Ön életkorának, testmagasságának beadása után nem csupán a testsúlyt, a testtömeg-indexet mondja meg, hanem kinyomtatja testének olyan titkait, amiről nem is tudott: azt, hogy mennyi izommal mozog, mennyi zsírszövet van a bőre alatt és az hogyan helyezkedik el, mennyi testének víztartalma.

- A műszer bonyolult, de villámgyors számítások alapján kiírja az Önnek ajánlott változtatások adatait és azt is, hogy milyen módon volna legjobb ehhez elindulni.

- Ha az orvosnak elmondja, hogy mik azok az ételek, amiket nagyon – esetleg túlságosan is – szeret, és mi az, amit nem szívesen fogyaszt - Számítógépes programunk a mérések és az Ön vallomása alapján összeállítja az ideális étrendet: Ez minden más módszertől abban különbözik, hogy azon alapul, amit Ön enni szeret! Ha mégis szükséges, olyan módon változtatható, hogy az Ön javára szolgáljon. Az orvossal közösen kidolgozható az a terv is, hogy milyen kezeléseket, milyen sorrendben volna célszerű végezni.

 

MIKOR-MIHEZ-MIT?

Az Ön kezelése minden esetben a személyes felmérés alapján javasolt megoldásokból épül fel.

A módszerek kiválasztásánál és alkalmazásánál az egyetlen szempontunk

AZ EREDMÉNYESSÉG ÉS AZ ÖN ELÉGEDETTSÉGE!!!